İZMİR / TORBALI - Cumhuriyet İlkokulu

Ekm

Okulumuzda “13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında Personel Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

May

1-7 Mayıs tarihleri arasında Trafik ve İlk Yardım  haftası kutlama programı çerçevesinde, okulumuz 1 A sınıfı öğrencileri Trafik İşaret Levhaları ve anlamları ile ilgili 1. Sınıf öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Torbalı Kaymakamlığı,Torbalı Belediyesi, Metropolis Kazı Başkanlığı ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliğiyle hazırlanan "Metropolis'te Zaman Yolculuğu" projesi kapsamında, okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri  "Metropolis Antik Kenti ve Metropolis Kazı Evini" ziyaret etti.

May

Okulumuzun bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı velilerimizin de katılımıyla  kutladık. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

25-26 Nisan 2023 tarihleri arasında İlçe Stadyumunda yapılan Fiziksel Etkinlikler Oyunlarında Cumhuriyet İlkokulu olarak ;

4. Sınıflar arasında gerçekleşen Halat çekme yarışmasında İlçe 1.

4.Sınıflar arasında gerçekleşen  çift ayak atlama yarışmasında ilçe 1.

1. Sınıflar arasında gerçekleşen Halat çekme yarışmasında İlçe 2.

1. Sınıflar arasında gerçekleşen Çemberle İş Birliği  yarışmasında İlçe 3.

Öğrencilerimizi  tebrik ediyoruz. Tüm öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 'Oyun Her Yerde' projesi kapsamında,okulumuzun bahçesine geçmişten günümüze gelen çocuk oyunlarını tanıtmak ve sevdirmek adına Dengeli ayaklar,Sandık, Yer Kapmaca gibi geleneksel çocuk oyunları çizildi.Okulumuzun bahçesinin  renklendirilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bir milletin diriliş destanı..  Çanakkale ruhu..

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 102.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi.

En İyi Narkotik Polisi Anne